Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.04.2009 11:13 - любовниците-рекордьори
Автор: trevistozelena Категория: Други   
Прочетен: 6247 Коментари: 5 Гласове:
0

Последна промяна: 05.04.2009 11:15


или:
Нещо като СекСтори 4


Джакомо Казанова:
image

Известен още и като иконата на всеки амбициозен прелъстител.

Джакомо безспорно си е бил всестранно развита личност с подчертани изяви в областта на дипломацията, шпионажа, философията, магията, лечителското изкуство, търговията и преводите. Е, нищо чудно тогава, че при всички тези умения не му е убягнал и съблазнителския талант. Логично е.

            Още по-логичен факт, който гарантира амплоато му на велик прелъстител, е решението да опише сексуалните си подвизи в скромно автобиографично съчинение, състоящо се от има-няма 20 тома.

            Относно външността му съществуват две версии. Според първата, Джакомо бил “строен, мургав и атлетичен” тип. Според втората, Казанова бил направо зашеметяващ грозник. Погледни картинката с лика му и сам можеш да прецениш къде е истината. Според моята лична, трета, версия, визията на знаменития прелъстител губи всякакво значение пред факта, че човекът просто е бил наясно как да действа с нежния пол. Цитатът: “Няма жена в света, която да устои на постоянно внимание” определено изчерпва нуждата от по-нататъшни коментари.

            Важно за отбелязване е и обстоятелството, че за разлика от литературния си събрат в колекционирането на женски завоевания – Дон Жуан, Казанова е гледал да оставя след себе си добри впечатления. Отбягвал е излишните страдания, разочарования и шум от разбити сърца, като е акцентирал на моментните удоволствия и положитените емоции. И ако това не е изкуство, достойно за уважение, не знам какво би могло да бъде.

            Иначе предпочитанията му клоняли по-скоро в посока девственици до 15 години, но не връщал и по-зрели жени, сред които се мъдри дори и една вдовица на преклонна възраст.

 

            Чингис хан:
image

            Нямам идея дали обстоятелството да бъдеш знаменит монголски пълководец е в състояние да те превърне в добър любовник, но пък определено помага в заплитането на разни митове около личността ти. Счита се, че Чингис хан (известен сред съвременниците си още и като Темуджин) колекционирал жени с почти същото вдъхновение, с което завоювал и територии. Накратко – откъдето минел помитал и по някоя наложница. Така например основното му вдъхновение да стартира подвизите си със завадяване на разни татарски племена бил случайно доловения слух, че татарките са няма-такива-красавици (твърде странно виждане, но нека не издребняваме). Някои историци се кълнат, че Чингис хан достигнал бройката от 2000 наложници, дузина любими съпруги, както и безспорните му фаворитки – сестрите Есуган-хатун и Есуй. Падал си подчертано по китайки, но за сметка на това категорично отказвал да се жени за типични рускини – въпрос на вкус...

 

            Месалина:
image

            В постинг като този не мога да не отбележа и едно силно женско присъствие. След дълги колебания измежду световните призьорки в областта на любовните постижения, изборът ми се закова на Валерия Месалина. В крайна сметка самата психология избира да нарече с нейното име алтернативното название на нимфоманията – “Месалинов комплекс”.
            А че си е била курва - няма спор. Обаче не от простите.

            Валерия се омъжва на 16 години за император Клавдий и набързо си спретва гигантски списък със завоевания, подбирани без каквито и да било критерии. Това ще рече – от сенатори, та до прости улични актьори. Изневерите й си остават безнаказани до момента, в който не злоупотребява твърде ексцентрично с търпението на съпруга си и не решава да се ожени и за един от любовниците си – кандидат-консула Гай Силий.

            Истинският подвиг на Месалина обаче е импровизираното състезание с друга изявена мъжемелачка, за чието име история мълчи. В знаменития дуел печели Месалина със зашеметяващия резултат от 50 удовлетворени мъже само за една нощ...

 

 



Тагове:   sex,   любовник,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. baletlnetpepas - Аз съм за
05.04.2009 11:23
Месалина!
цитирай
2. krotalka - Красив или грозен е без значение,
05.04.2009 11:40
важното е, че е умеел да омайва жените. Притежавал е някакъв чар. А може ивсичко да е само хвалба? Ако не беше написалмемоарите си, нямаше да знаем за него. -Това е за Казанова.
За Чингиз хан ми е по-трудно да говоря, защото по малко знам за него, но предполагам, че там завоевателския дух си казва думата.
Виж Месалина е нещо друго - това е мечтата на всеки мъж. Да попадне на такава жена. Дали ще успее да я задоволи е отделен въпрос. На думи всички са превъзходни любовници, но делата показват друго...
цитирай
3. trevistozelena - krotalka
05.04.2009 11:42
какво друго показват делата
цитирай
4. анонимен - а ма патко
05.04.2009 12:06
защо не отговориш на бале?
цитирай
5. stone - в наши дни ги бием
06.04.2009 11:43
чингиз хан, дето завоювал половината свят и всички са му коленичили, само с 2000 ли е спал? ей го в наши дни джак никълсън например, минал е 2000, и то со кротце, со благо. сега май мина 70-така, ама си продължава. виагра вземал само като спял с няколко жени наведнъж.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: trevistozelena
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3008091
Постинги: 345
Коментари: 4670
Гласове: 16103
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930