Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.08.2017 11:14 - Ново оружие срещу несправедливостта!
Автор: eloiz Категория: Изкуство   
Прочетен: 5130 Коментари: 0 Гласове:
-1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Колеги, троля трябва да си признай, че не позна, дето ще отзоват вчера вицепремиера Симеонов, след толкоз бели, които направи. Троля направи грешка, колеги, въпреки по принцип верните й прогнози, тя искрено съжалява, ако е успокоила някой нормален човек, бил то представител на хотелиерския бизнес, от най-ниското ниво, или на обслужващия персонал, или просто на някой съзнателен гражданин. Валери Симеонов, (вицепремиер?) няма да бъде отзован скоро от бойното поле от Бойко Борисов, ама пък, както се сетих и аз днеска, сезонът свършва след две седмици (този високия сезон, в който се плаща най-добре, в който сме в момента), та вече няма да има какво да оправя публично, мое да се махне и да отиде, да речем, да оправя училищата, там па колко има за оправяне, а той вече доказа, че тапия не му трябва, щом има политическа воля над него,хихи…

Па догодина, сметам, собствениците на хотелите))), че се разберат с премиера Борисов,такова, да се правят на клоуни, когато той бърка некъде, че в една държава живеем, ей, и могат да не си провалят сезона, де да знае човек, обаче ако пак стане некоя такава – ами ние нема да ходим,колеги,  на море, както посъветвах и миналата година, кога се биха там мутрите, наблюдавани внимателно от държавния апарат, щото пък ето, сега там арестуват незаконно, и ех, колкото и да обичам морето, се оказва наистина недобро място за хора с деца.

Не зная за чужденците, гледам в Днеса, Дейли мейл пуснали статия, ама не писали там за Ибиса, която Валери Симеонов, не знам защо, все посочва като пример (ний не можем се сравни с Ибиса – нито по мащаби, нито по приходи, нито по маркетинг на туризма, ще ме извинят собствениците на хотелите, на г-н Симеонов обаче не му пука за това, явно, той си говори, а хората, чиито инвестиции обезценява, го слушат)). Дейли мейл са писали за Майорка, жалко, че в момента в Испания има атентати, та не се разбира, дали е шега, какво е…

Тц, гледам, днес г-н Симеонов успя да нанесе поредния удар върху туризма – с посочването и подкрепата за схващането, че всяка година България (или собствениците на хотелите само, а?)) изплаща 6 млн . евро на чужди туристи, като обезщетение за шума, който провалил почивката им (тц, поне да беше казал истината, ей – че сигурно тука влизат и парите за обезщетения заради мърсотията, обрани чанти, кофти персонал, ама не). Леле майко, и това в разгара на сезона, сметам, че при това положение, до декември тази година, тези разплащания ще достигнат 12 млн. евро, хихи, особено след статията в Дейли мейл)))

Но видях и едно заглавие преди малко в днес бг, което показва, че явно има хора у нас, от едрия бизнес, които са съгласни с това положение, само да не излезе, тц, че те плащат по-големия дял от тези 6 млн. евро, че не зная какво ще стане – гледам, обаче,  престижна фирма са, скъп курорт, явно могат да си позволят да платят и 12 млн. евро)))

Все пак някой трябва да плати за този тур на г-н Симеонов, и за политиките, провеждани от него,  мислим аз, обаче, сметам, че пак ще плати персонала, все пак, така става, когато нема обидени, а само финансови интереси))

Но, колеги, да си кажа, за какво троля седна да го пише този постинг днес. Случайно,докато си пътувах днес в автобус № 10, една жена взе, че спомена на съседката си, в случаен разговор, за ново оръжие – патлашник, страшна работа, поразява моментално, умрехме си от смех. Мислим, че ГДБОП, която напоследък проявява обезпокоителен интерес към оръжията у гражданете, особено към пушки, метли и сопи, които някои си наумяват, трябва да разумее тоз разговор, като особено ценен за националната сигурност, щото рано или късно, тоз патлашник, ще стигне до г-н Борисов, и няма ГДБОП после да се извинява. Който разбрал, разбрал, няма да повтарям. Това ви го казвам аз, троля Ненчева, полковник от Българското публично разузнаване, като човек, запознат отблизо с боищата у нас, и по-конкретно с автобусния транспорт в София в частност.  Мислим, че едно претърсване на автобус № 10 нема да е излишно, колеги, и особено, се надеяме, да наместите един диск, метален,  дето от завчера, от събора в Бусманци, шофьорите го разметат из кабината, нам за кво служи, па мое да е важно.  

Да не се оплачем у КАТ, колеги, щото там вече са почти като ГДБОП-а, по права и задължения…

Поздравът, колеги, че умирам от главоболие, ама ми мина и днес съм доста по-добре))

 






Гласувай:
0



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: eloiz
Категория: Изкуство
Прочетен: 1651766
Постинги: 892
Коментари: 932
Гласове: 2596
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031