Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.10.2007 02:49 - моето духовно израстване
Автор: trevistozelena Категория: Лични дневници   
Прочетен: 10283 Коментари: 39 Гласове:
0

Последна промяна: 18.03.2009 16:44

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

             ...в порното.

             Предупреждение: Ще се правя на интересна; който има намерение да се дразни - да не чете!

            Някога мнооого отдавна (в началото на тази година) пихме кафе с едно непознато познато момче и съвсем не мога да си спомня по какъв повод дадох пълни самопризнания, че гледам порно. Не знам и по каква причина момчето взе, че се възхити (?!?!!!) Твърдеше нещо от типа, че жените рядко споделяли такива работи. Което, разбира се, съвсем не е вярно, защото би ми струвало доста усилия да се сетя за някоя моя позната, която ще отрече свенливо, че понякога си зяпа порно за настроение.
            (Ама както и да е, де. Това беше увод и съвсем няма връзка с темата).
            А темата, както услужливо подсказва заглавието е за Израстване. Че и не какво да е Израстване, ами направо Духовно.
            ("Духовно" пък няма връзка със свирките, честна дума!)
            Още си спомням първото ми гледане на истинско порно... Бях младо неориентирано същество (девствено при това) и изпитах тих ужас, че в някакво далечно бъдеще тези ужасии ще се случват и на бедната мен. Не че нямах известни сексуални познания (бога ми, какво количество Сандра Браун съм изчела в 4-5-ти клас...не е истина!), но не бях наблюдавала процеса толкова отблизо и ...хм... задълбочено. Не стига това, ами и без малко да презра целия мъжки род с любезното съдействие на някакъв изумително противен порно актьор - лъскавичък, прекалено мускулест и с изражение на пуерторикански хитрец. Не говоря за гигантския му пенис, а за самия човечец - ОТВРАТ!
           Колкото до пениса - още 5-6-годишна имах близка среща с ексхибиционист, та оттогава свикнах да не се плаша. Единственото поражение върху психиката ми беше, че по неясни за майка ми причини отказах за около месец кренвиршите.
           Та след зловещото порно N 1 си легнах, убедена, че повече никога, ама никога няма да тормозя невинното си съзнание с подобни ужаси. Естествено, още на следващата нощ нетърпеливо се заредих към 1 без 15 пред телевизора. След втория изгледан акт (фелацио, отпред, отзад, изпразване) вече претръпнах и за дълги години напред станах умерен фен на тогава актуалното TV 1000.
            Тогава актуалното TV 1000 въртеше стандартно (класическо) порно с изредената по-горе последователност - свирка, отпред, отзад... Един сценарии при различен бекграунд. Класика, няма друга дума. Много ме дразнеха лесбо-сюжетите - без членове някак ми доскучаваше.
            Преди няколко години обаче без умишлено търсене попаднах на стилен порно-сюжет: дъждовна нощ, уличен саксофонист с тъмни очила, който свири на ъгъла на сива сграда; появява се жена с пристегнат шлифер и му прави дискретно фелацио под заслона на саксофона и приятната музика. 
            Оттогава взех, че станах по-претенциозна. В смисъл - впечатляват ме стилните сцени (явно, защото и започнах да практикувам стилен секс - мерси!) През зимата в един морски хотел гледах доста ретро порно. Вероятно от 80-те. Имате ли идея колко по-приятни са били първите стъпки в жанра? Вярно, че актьорите са някак непретенциозни, но сексът е далеч по-чувствен и нежен, честна дума! Дори се прегръщат! Създава много приятни асоциации.
             А най-стилното порно, създавано някога, ми попадна по някакъв френски канал (пак в същия морски хотел). Изумително нежни сцени между полуголи актьори, прилични повече на страстно танго (Саура пасти да яде!). С други думи, не беше порно, а чиста еротика със секс.
          Явно ми повлия до такава степен, че от зимата насам не съм се сещала да погледам порно за настроение. Стандартното вече спря да ми действа вдъхновяващо. Сигурно остарявам... Или израстнах духовно, ама то е общо-взето същото. В крайна сметка и опитът има пръст в тази работа



Тагове:   sex,   танго,   еротика,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. eleni - заглавието ме спечели от раз, хаххахахахаххахахах
31.10.2007 09:34
чак ми се прииска аз да го бях измислила:))

А сега ще чета:)
цитирай
2. eleni - и след като прочетох...
31.10.2007 09:46
да добавя как съвсем наскоро оставих безмълвен един от многото ми приятели мъже, след като, в пристъп на небивало вдъхновение, му обясних как, според мен, трябва да се правят качествени порно-филми. Анализът ми беше подробен, обоснован, подкрепен с примери и като цяло прекрасно аргументиран, та човекът според мен още се съвзема от преживяното:)

Ма така е, като сме едни естети с теб;)))
цитирай
3. soho - Дааа, и аз гледам, и си казвам, малко ...
31.10.2007 10:27
Дааа, и аз гледам, и си казвам, малко ме гледат странно, ама какво от това. Но и аз станах претенциозна. Вече и това трудно ме впечатлява, та сега съм в почивка.
цитирай
4. bobito2 - :)
31.10.2007 13:10
то това стандартното порно взе да става доста грозновато, с тези дядовци с млади девойки, но пък е отражение на действителността...
цитирай
5. trevistozelena - dvd
31.10.2007 13:26
хехех добър ден (позна, че веднага след постването се отнесох из сънните въртопи) :)
абе, при все цялото израстване, лесбо-продукцията продължава да ми е скучна. друго си е поне един мъж ей така да се навърта за цвят:)
поздрави!!!!
цитирай
6. trevistozelena - eleni
31.10.2007 13:27
ми така е... естетика трябва в тоя живот...само на свирки и ръгане не се живее:)
целувки:)
цитирай
7. trevistozelena - soho
31.10.2007 13:37
хахах гледат странно именно онези, дето животозависещо са на порно. те пък са и най-притеснителни, макар че наистина не мога да си обясня защо:)
цитирай
8. trevistozelena - forevercarrieon
31.10.2007 13:38
еееееееех...мерси...обичайните алабализми от мен, нищо съществено (скромно) :)
целувки!
цитирай
9. trevistozelena - bobito2
31.10.2007 13:41
а!...не, не... за възрастовите разлики или добро или нищо от моя страна...
тъповати са механичните похвати при съвременната кинематография, естетът в мен върло негодува против обичайното:)
поздрави!!!
цитирай
10. boyoto - МММ
31.10.2007 14:16
поздравления :)
Май сме израснали вече - щом всички предпочитаме естетиката и в порното. Няма ли я, липсва ли и интересна фабула - превключвам канала.
цитирай
11. fars - всъщност
31.10.2007 14:38
зората на заснетото порно е в зората на кинематографията. има хубав руски арт филм за началото му в русия:)

и да не забравя, слуховете твърдят че Барбара Стрейзънд на младини в средата на 60-те си докарвала кинти като порно актриса. до скоро в ню йорк можело да се намерят филми с нея:)
цитирай
12. анонимен - приятна...
31.10.2007 15:49
Приятна изненада Тревистозеленичка :)

Неотдавна това лято твърдях, че звукът на саксофона за мен е свързан със секс. Протяжната мелодия, не истеричния джаз...
Вероятно са виновни "Дневниците на червените обувки". Не зная :)

Присъединявам се към претенциите за интересна фабула и еротика, а не само "клецане" (чукане и други металургични термини)

El.
цитирай
13. trevistozelena - boyoto
31.10.2007 16:11
само така - твърдо превключ срещу посредствеността! :)))
цитирай
14. trevistozelena - fars
31.10.2007 16:13
да си призная и аз подозирах, че 80-те някак не ще да са точно зората на порното... във всеки случай по онова време е било доста приятно:)
цитирай
15. trevistozelena - Ел:)
31.10.2007 16:16
:))) още по-приятна изненада, Ел:)
аз дори не съм гледала култовите дневници (на червените обувки, де), но безспорно саксофонът е създаден точно за секс-музикален фон:)
цитирай
16. анонимен - класика...
31.10.2007 17:25
Че това е класика !!! И Дейвид Духовни (без намеци за фамилното му име) изглежда направо добре в тази поредица.
Да си намериш поне някоя серия да изгледаш. Порно може и да няма много, но еротика, със сигурност.

El.
цитирай
17. kaliopea - Хммм...
31.10.2007 18:06
казано честно, самата идея за порно някакси не ми се връзва с естетика... Ама хич! Еротиката - да, задължително при това (каквито са и въпросните Дневници на червените обувки)! Но порното - абсурд. Лично аз така го свързвам... А спор няма, всеки си има различни предпочитания за порно. Мен лично също ме дразни точно тая перманентна комбинация, за която ти говориш (фелацио, отпред, отзад, изпразване), задължително присъстваща във всяко класическо порно. Но, за съжаление световната порноиндустрия е съсредоточена предимно за мъжкото население. И не ми се ще ама никак да звуча сексистки, но повечето мъже явно това харесват....
цитирай
18. monnio - о,
31.10.2007 18:52
джаза е направен сякаш за любене, особено някои композиции, те излъчват еротика, неслучайно имам плейлиста с името секси джаз:)

като бях тийнче имаше май само от 80-те порно, защото тамън бяха заминали, ама не помня дали е бил гушлив или други работи:)
цитирай
19. trevistozelena - monnio
31.10.2007 18:58
ех...ти си за завиждане - да израстнеш с 80-арско порно си е просто чудно:) явно оттам и възхитителния усет към джаза:)
цитирай
20. monnio - trevistozelena
31.10.2007 19:06
чак пък с порно не ще да съм отраснал, а и то си бе малко тайно занимание. взимаш касета под наем и се събираме момчетии да плакнем очи;) не знам дали сме научили нещо, защото практиката ни закъсня с някоя година;) а джаза май не от порното го прихванах, макар че в емануела мисля че бяха добри мелодийките:))
цитирай
21. trevistozelena - kaliopea
31.10.2007 19:09
е,не, не си справедлива. не бих се подписала под твърдението, но лично аз подозирам, че жените, гледащи порно са мааалко повече от мъжете. може пък и 50:50 да се натъкмяваме със събратята...не знам. но определено порното не визуализира единствено мъжките пристрастия
цитирай
22. анонимен - мнение на познавач
31.10.2007 19:17
..абе,придържайте се към класиката в жанра-филмите на Марио Салиери..
цитирай
23. trevistozelena - monnio
31.10.2007 19:26
о, аз не смеех да си взема касетка, пък и не ме блазнеше идеята да споделям преживявания с разни там други момичета (:( ). та се наложи да изчакам нахлуването на кабелните телевизии в бг:)
цитирай
24. estrella - Боже,
31.10.2007 19:38
как си го написала! :)))
цитирай
25. gioia - :)))
31.10.2007 21:45
хахаха, да - май предлагането е според търсенето - като по калъп са правени :) но вероятно на почти никой не му пука за лирическите герои, дъжда и сакса... Но пък виж ти - медицинската сестра винаги е актуална :) А има и нововъведения след 80-те от рода на азиатки и човекът-хеликоптер (няма да обяснявам заради какво се нарича така, че ще изгубим детската публика, а нямам червена точка под ръка...) все пак...
За да имаш мнение за нещо, трябва да имаш представа, нали? Суровите погледи, размаханите показалци и присвитите устни по темата винаги са ме карали да се смея... Но, наистина - клиничният ми интерес се загуби преди време, на стилен ли минавам, както казваш.... остарявам ли :)))) не знам.
цитирай
26. trevistozelena - gioia
31.10.2007 22:14
:) замисли ме. за медицинската сестра ме замисли... хм... вярно, че е класика в жанра, но, бога ми, трудно си я обяснявам. през лятото имах честта да се развявам из толкова болници и поликлиники и всякакви и на едно-единствено място открих мед. сестра, която с известни уговорки би могла евентуално да мине за нещо като секси:) ама а де! като викнали всички колеги-порногледачи "сестра, та сестра!" абе...странни хора...
и за друго ме замисли... за човекът-хеликоптер ме презамисли:) хехех че как си го върти като перка? ама сериозно ли има такъв??? :))))
цитирай
27. trevistozelena - пак gioia
31.10.2007 22:16
сетих се! за човека-хеликоптер. да не би езика си да върти като перка? по-реално ми се струва...:)
цитирай
28. kaliopea - trevistozelena
31.10.2007 23:20
не е до справедливост, а до статистика... и аз ти говоря за световен мащаб :)
а и в интерес на истината, няма нужда човек да прибягва до статистиката... стига да гледа редовно ;) то сам ще стигне до този извод:)
цитирай
29. trevistozelena - kaliopea
31.10.2007 23:26
хахах добреее:) икспириънс му е майката:) поздрави!!!
цитирай
30. анонимен - Прочетох началото на постинга
01.11.2007 07:27
и тъкмо си мислех, че ще се раздразня и изведнъж установих, че даже въобще не се дразня. Дори някои неща много ми харесаха. Например това: "понякога си зяпа порно за настроение". Еми точно така! И аз си зяпам порно за настроение. Случвало ми се е например да съм в много лошо настроение и да си пусна малко порно. Няма да повярвате, но настроението ми веднага се подобрява. Особено ако порното е някакво зло порно, още на секундата се разведрявам и лошото ми настроение изчезва. За съжаление обаче, когато порното свърши настроението ми пак става лошо.
цитирай
31. monnio - :)
01.11.2007 08:01
като прочетох се замислих, че комай повечето жени, които познавам гледат порно. а се сетих за едно гадже което извръщаше срамежливо глава а после с усмивка гледаше. това когато по една кабеларка пускаха нещо си насред филм по експлорер:)
цитирай
32. maxfun - дам
01.11.2007 12:26
цветистозелена..
цитирай
33. mitternacht - леле мале
01.11.2007 14:38
колко коментари!
Принципно, вие дамите, требе да сте невинни и въобще да не знаете какво е това-"порно" :)
цитирай
34. анонимен - но
01.11.2007 16:07
Нооо, стигнем ли до "кревата" да правим изпълнения като в порно-филм.
:)

Ех, мъже!

El.
цитирай
35. trevistozelena - mitternacht, El
01.11.2007 17:27
по принцип никой не си пада по принципните:)
цитирай
36. анонимен - Да дойда с теб?!?! А ти къде оти...
01.11.2007 20:17
Да дойда с теб?!?!
А ти къде отиваш!?!
цитирай
37. анонимен - Жалко
02.11.2007 14:07
Жалко. Имам прекрасни идеи за красиво порно.. но за съжаление ще трябва да се пътува до друга страна за да се заснеме. Виждам, че има желаещи. Аз лично бих участвал.
цитирай
38. madchemist - Порно музика
02.11.2007 16:13
И аз съм за естетиката в порното!!!
Мен обаче ме вдъхновява повече музиката във филмите - една такава особена, прилича ми на фънк малко :)
цитирай
39. 313c7r1cn0153 - yoy
09.11.2007 10:31
vzema i az da po4na da pi6a za 6paklite i svirkite i kolko sa varvejni/nevarvejni
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: trevistozelena
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3005838
Постинги: 345
Коментари: 4670
Гласове: 16103
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930