Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.03.2013 14:22 - СЕКС НА РАБОТНОТО МЯСТО
Автор: sexartikuli Категория: Тя и той   
Прочетен: 1505 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 16.04.2013 20:05

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Все повече работодатели злоупотребяват с положението си, като „посягат“ на подчинените си. Обикновено това се случва когато шефът е мъж а подчинения жена. Независимо дали дамата е била подмамена с обещания за бъдещо по-добро положение или е натурално привличане, сексът на работното място си остава „секс на работното място“.

Всички сме виждали или поне чували за офисите на главните мениджъри и шефове на големи фирми с големите кожени дивани и разните екстри към огромните помещения, които наричат кабинети. По-скоро според мен са си цели зали, преименувани на кабинет. Но как едно такова място да не те предразположи към фантазми за секс. Въпреки мисълта на подчинения, че няма да достигне до това ниво (висок пост и лъскав кабинет), обикновено се заражда желание да бъде поне част това, било то за час и без униформата си, просната някъде на пода.

Повече от 30% от работодателите са имали страстна връзка на работното място, а почти 50% от служителите са пренебрегвали здравия разум скачайки с колегите си в леглото, без да отдават значение на мисли за по-нататъшно развитие на тази зародила се връзка. Но какво толкова кара този тип хора да изчакат приключването на работния ден или ако седмицата е много натоварена weekend -а. Може би това е вид протест срещу фирмата или supervisor –а може и да е друга, неразбираема освен за човекът който го прави причина. И все пак какво удоволствие бихте си доставили докато правите секс в предполагаема нехигиенична среда, като килера или стаичката с копирната машина.

Кой е виновен за това ? Аз бих обвинил така наречения „тийм билдинг за сплотяване на колектива“ , който въпреки целта си да изглади различията между служителите по-скоро заражда ново разбиране на „колегите“. Човеците притежават животински инстинкти като този за съхранение. Представете си, че не харесвате един човек, поради причината, че той Ви кара да се чувствате натоварени, отговорни за нещо, осъжда Ви само с поглед и т.н. Защо трябва някой да ни сближава с този човек, след като ние усещаме, че той не е подходящ за нашата компания? Друг е въпросът когато трябва „да свършим някаква работа заедно“ – тогава дразгите се изчистват сами. Дори само мисълта, че до час-два работата ни заедно ще приключи може да ни успокои достатъчно.

И след като „тийм билдинга“ ни бута напред, като казва, че всички колеги са подходящи за нас се оказва, че има и такива, които наистина са. От там нататък „да свършим някаква работа заедно“ се оказва съвсем различно деяние.

Но „причините и виновника“ за секса на работното място, разбира се са многобройни, а за някои от тях дали не бихме се и досетили.

В днешно време служителите прекарват много повече време на работа от кога и да било. За работен ден от 8 часа се оказва, че всъщност отделяме поне 10 часа - в най-добрия случай. Това не е ли близо половината денонощие от което между впрочем трябва да спим 7-8 часа. Сега се замислете колко още енергия се пропилява от правенето на секс на работното място!

Моят най-съкровен съвет :
- не се забърквайте в излишни интриги, а създайте стойностно мнение за себе си, особено на работното място, където прекарвате най-много време. А ако няма кой да Ви чака вкъщи или не се сдържате на работното си място – сдобийте се с някои от съвременните секс артикули !





Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: sexartikuli
Категория: Забавление
Прочетен: 16336
Постинги: 3
Коментари: 4
Гласове: 6
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031