Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.12.2008 21:06 - ТОП 5 на най-злочестите грабежи в Америка
Автор: trevistozelena Категория: Забавление   
Прочетен: 3189 Коментари: 4 Гласове:
0



Оказва се, че преди човек да реши да навлезе в грабителското поприще, никак не е зле да прецени честно и откровено интелектуалния си багажец. За въпросната професия се изисква поне някакво средно ниво IQ-активи. В противен случай рискува да се изцепи гигантски и да влезе в разни класации за малоумни престъпници в интернет. Гледай само какво може да сполети по-тъповатите обирджии...

Номер 5
                   Оклахома сити: Денис Нютън нервно си гризял ноктите в съда по обвинение във въоръжен грабеж на магазин. Всичко вървяло добре, докато управителят на магазина не започнал да дава показания срещу него. Изведнъж на Денис му избили чивиите, скочил на масата и се разкрещял "Трябваше да ти пръсна главата". В следващия миг се усетил и добавил "...ако бях извършил обира, де". Ама това хлабавите нерви наистина са подла работа... Оттук нататък на съдията му трябвали има-няма 20 минути да го осъди на максималната 30-годишна присъда.

Номер 4
                     Сан Франциско: Млад мъж влязъл в централен клон на средностатистическа американска банка с намерението гладко и безпрепятствено да си я обере. Само дето имал кофти план. Седнал на една от пейките и на бланка на банката с множество правописни грешки написал: “Това е обир, сложети всички пари в таз турба”(или нещо от сорта, ама на английски, нали). Наредил се на опашката и зачакал, но внезапно го заглождило да не би някой да го е видял докато пише бележката и решил да смени банката. Можем само да го поздравим за този прилив на съобразителност! Избрал си друга някаква средностатистическа американска банка и набързо отскочил дотам. Наредил се на опашката и като дошъл неговия ред подал бележката на касиерката. Тя първо се възмутила на правописните грешки, взела да го поправя и въобще станала много конфузна ситуация, а след това банкерката му с банкерка хитра казала, че не може да му даде нищо, защото е написано на бланка от друга банка и трябва или да напише нова бележка от актуалната в момента банка, или да се върне в предишната. Разочарован, засрамен и омерзен крадецът излязъл от банката, а през това време гадната касиерка звъннала в полицията, блюстителите на реда се отзовали навреме, досущ като в американски екшън и арестували злочестия илитерат.

 

Номер 3 
           Жена обявила луксозната си кола за открадната. Докато описвала марка, модел и отличителни белези, споменала, че в колата има мобилен телефон и дала номера. Полицаят, вижда се - съобразително момче, позвънил на номера и за изненада отсреща му вдигнали. Той се представил за купувач, който в момента чете обява в местния вестник и си уговорил среща с идеята да купи колата. Крадецът се явил на уреченото място, доволно потривайки ръце, че в живота му нещата се случват някак от раз. Да,де, ама нали се сещаш - има дни, в които само ти се струва, че адски много ти върви, но само до момента, в който не ти нанижат внезапно и безкомпромисно белезниците...

Номер 2
                 Колорадо спрингс: Млад мъж влязъл в малък квартален магазин, носейки пушка и предявил стандартното в такива случаи желание, а именно - всички пари от касата. Изплашеният касиер напълнил всичко налично в подадената му торба и послушно я подал на крадеца. Да, но вместо да се изниже победоносно, нашият човек взел, че зърнал бутилка скоч и си поискал и нея в торбата. За всеобща изненада получил отрицателен отговор. Яростно размахал пушката, но отново получил отрицателен отговор с мотива: "Защото не съм сигурен, че имате навършени 21 години." Крадецът настоял под предлог, че ги е навършил, но касиерът отново отказал. В този момент крадецът бръкнал в джоба си, извадил портфейла си и подал шофьорската си книжка на касиера, който след като се убедил в навършените 21 му подал бутилката скоч. Крадецът грабнал торбата и побягнал навън, а касиерът просто се обадил в полицията и издиктувал 3-те имена и адреса на обиджията. Арестували го след 2 часа мъртво пиян в дома му.

 

Номер 1 (който си звучи направо като тъп виц):
                  Детройт:  Двама обирджии от Мичигън влезли в музикален магазин, размахвайки пистолети. Първият извикал : "Никой да не мърда!". В този момент обаче не друг, а точно неговият съучастник взел че мръднал. Верен на принципите си, първият бандит се обърнал и го застрелял.
 

 

 





 

 



Тагове:   Америка,   най,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. gothic - Е то, верно, простотията не ходи по ...
19.12.2008 22:20
Е то, верно, простотията не ходи по гората, ходи по хората. Преди време четох една подобна класация за най-нелепите смърти. Не си спомням всичко, само личните ми фаворити - пич, който решил да се прави на Диоген, като при това се хранел само с боб. Умрял завалията задушен от собствените му газове. Друг олигофрен решил с помощтта на светлината от Зипото му да провери има ли бензин в резервоара. Оказало се че има...И третия запомнен случай е за това, как в току що изгасен горски пожар намерили труп на...водолаз. При това умрял не от задушаване, а от пребиване. Сиромаха просто бил засмукан от самолета-цистерна докато водолазничел и после изсипан безмилостно върху горящата гора. Вечна им памет!
цитирай
2. soho - :))))
20.12.2008 08:57
А, готик, това се наградите Дарвин, за най-нелепа смърт. Има бая куриози.
цитирай
3. valsodar - Каръщинка :)))
20.12.2008 15:54
Ами да се бяха учили от нашите - парламентарните обирджии на занаят, не биха станали за смях ! :)))
цитирай
4. lyudmilstefanov - Нещо и от българската действителност:
29.12.2008 19:54
по време на световното през 1994 година един наш обирджия си ходел по улиците с цветен телевизор в ръце. Бдителни ченгета се усъмнили в произхода на телевизора. Помолили го да дойде с тях в районното, "да погледаме заедно мача". Крадецът се съгласил, но като отишли на място, се оказало че не знае как се включва устройството. И го закопчали.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: trevistozelena
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2999688
Постинги: 345
Коментари: 4670
Гласове: 16103
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031